over het leven
Blog 1
7 april 2016
7

Aangezien het niet heel erg lekker gaat, schrijf ik een blog…

Baseer ik me op 3 themas…

Hoe is het met je is een veel gehoorde vraag. Dat kan ik niet uitleggen, omdat ik een spraak probleem heb. Ik kan het hier wel uitleggen, het gaat niet heel erg lekker omdat het constant in leveren is. Tegenwoordig voornamelijk op het gebied van spraak, het is een reden om mijn bedrijf te beëindigen, omdat het uitleggen van zakelijke dingen niet uit te leggen is zonder dat je dingen uitspreekt.

Trillende armen en benen wat doe je eraan?
Cannabis en wietolie, helpen als een tierelier. Alleen als ik cannabis rook, gaat het trillen wel over ik verander in een lappenpop met de elastieke benen… De wietolie gebruik ik voor het slapen gaan een paar drupjes op mijn hand vervolgens lik ik het eraf. Iets wat de dosering vrij exact maakt.

Pijn, voornamelijk tijdens het staan / lopen. Het is net of de spieren in mijn bovenbenen als staal kabels verstijven. Geen prettig gevoel. Is daar niets aan te doen? Volgens de artsen op de pijnpoli niet. tijdens het slapen heb ik minder last omdat ik dan niet sta, plus de wielolie die wonderen doet.

De reden dat ik het van me af schrijf is, omdat het spreken niet heel lekker meer gaat.

About author

Sander

gerelateerde berichten...

/ Wellicht ook interessant

increase-facebook

Blog 2 “Facebook”

Aangezien het niet heel erg lekker gaat, schrijf i...

lees meer...

Bedrijfsbeëindiging

Aangezien het niet heel erg lekker gaat, schrijf i...

lees meer...

There are 7 comments

 • Jannie de ruiter zegt:

  lieve Sander erg voor je dat je gezondheid achter uit gaat ik wens jullie veel sterkte toe de komende tijd ik leef met jullie Gr Jannie de ruiter

 • Greet Dijkstra zegt:

  Jasses Sander, dat klinkt niet zo mooi. En als ik het zo lees sta je met je rug tegen de muur. Het beperkt je vreselijk als je je niet goed uiten kan en weet je Sander, een ander denkt dan al gauw dat je een beetje getikt bent. En dan 24 pijn. Ze moesten maar eens 5 minuten met je moeten ruilen. Maar ik vind het super dapper van je dat je een blog bent gestart waarin je je kan uiten. Dat brengt je ook weer op deze manier in contact met andere mensen. Want op deze manier leg je wel je leven op straat. Super knap, ik heb er respect voor. Hou je taai hé.

 • Arne zegt:

  Hoi Sander,
  Naar om te horen kerel. Ik spreek Leo natuurlijk regelmatig, en dan spreken we natuurlijk ook over jou en je broer. Wel goed dat je erover blogt, wellicht dat je anderen hiermee kan helpen en kan me indenken dat het ook fijn voor je is om jezelf ‘hoorbaar’ te kunnen maken op wat voor manier dan ook.
  Sterkte!

 • Harmet zegt:

  Lieve Sander , we zien je natuurlijk vaak in de praktijk en het grijpt ons ook aan dat we je achteruit zien gaan. Persoonlijkheb ik ontzettend respect voor je doorzettings vermogen, aan je ogen kan ik zien hoe krachtig je bent en ook al gaat je spraak nu minder je ogen vertellen genoeg.
  Respect ! Mooi blog
  Harmet

 • Monique Moed zegt:

  Respect voor het delen van je ervaringen
  Voor lotgenoten(stom woord) is het herkenbaar om te lezen
  Aangezien Gerwin, mijn man, ook Sca3 heeft, durf ik dit te schrijven…..
  Sterkte, Sander en succes met je blog!
  Xx Monique

 • jennie zegt:

  Hallo Sander,

  Knap van je dat je je zo vertaald naar buiten toe.
  Ik ken je van gezicht en niet persoonlijk maar wil graag mijn respect naar je uiten.
  Succes met je blog !
  Jennie.

 • Bernard Pijper zegt:

  Klote dat het steeds slechter met je gaat, Sander. En dingen die je graag doet niet meer of steeds minder kunt. Super dat je het zo van je afschrijft. Je was altijd vrolijk en opgewekt, in voor een geintje. Blijf dat doen, ook dat houdt je op de been. Sterkte!

 • Geef een reactie