over het leven
Blog 2 “Facebook”
7 juni 2016
2

Het grote voordeel dat wij in deze tijd leven is sociale media.
Want dankzij Facebook leer ik veel mensen kennen die met mij willen wandelen.
Natuurlijk zijn er ook negatieve kanten aan sociale media. denk o.a. aan de zwartepietendiscussie.
Maar ik heb 1200 vrienden op Facebook, inclusief zakelijke contacten. voor en tijdens mijn ziekte bezat ik een Reclamebureau. Het geen mij stoort is het volgende: Dat mensen zelf dingen gaan invullen, mijn relatie is over, ik heb het heel leuk gehad met jofanna. Alleen ik kan door mijn spraakprobleem niet meer bieden wat ik in het verleden geboden heb. Daardoor gaat het niet meer, en om ergernissen te voorkomen heb ik het uit gemaakt. Het is niet een makkelijke beslissing maar wel een verstandige. Met vrij veel huilbuien tot gevolg. Wat hou ik vreselijk veel van Jofanna, en wat zou ik d’r graag terug willen. Of ik spijt heb van mijn beslissing, meerdere malen per dag. ik mag me in de handen knijpen dat Jofanna en haar puberdochter Esra ondanks alle ellende het kunnen opbrengen mij toch nog als vriend zien en mij niet met al mijn onmacht laten vallen.

Over de wandelmaat die ik zoek:
Wat ik wel zoek: Iemand die uit zich zelf praat en ook al kan ik het niet meer pratende houden.
Wat ik niet zoek: Iemand om dingen mee te delen, voor gesprekken ga ik liever naar mensen die dicht bij me staan.

Maar even om positief te eindigen:
Het verschil met vroeger is dus dat tegenwoordig via internet zo ongelofelijk veel kan, de verborgen groep op Facebook is een uitkomst. Wil je ook deel uitmaken van mijn “wandelen met Sander Versteeg” groep en dan merk je wel wanneer ik behoefte heb aan een wandelmaat.
Stuur mij dan een berichtje of laat onder het Facebook bericht iets achter.

Delen is lief <3. Dank je wel.

About author

Sander

gerelateerde berichten...

/ Wellicht ook interessant

sanderversteeg

Blog 1

Het grote voordeel dat wij in deze tijd leven is s...

lees meer...

Bedrijfsbeëindiging

Het grote voordeel dat wij in deze tijd leven is s...

lees meer...

There are 2 comments

 • Hilda zegt:

  Hey Sander, fijn om af en toe eens een berichtje van je te kunnen lezen.
  Knuffel (ook aan Peter!) van je stief-schoonzus (blijft leuk haha)…
  Hilda

 • Kees Meijers zegt:

  Ha Sander,
  Treurig dat je relatie zo is afgelopen, knap van jullie beiden. Moeilijk ook.
  Dan je wandelmaatjes, ik zag je vraag om er even uit te gaan langskomen maar kon onmogelijk direct inspringen.
  Het viel tegen hoeveel reacties er kwamen vond ik. Als er kennelijk een speciale wandel Facebook groep bestaat is het een beetje dun.

  Ik wil best met je wandelen, maar ik kan niet op stel en sprong worden opgeroepen. Maar als je het een dag van te voren kan aangeven, gewoon per mail want dat lees ik altijd, dan kan er een hoop.

  Groet,
  Kees Meijers, je oude buur op de Zilverstraat.

 • Geef een reactie